12 december Thema avond Kerst met een Boodschap door Soulcoach/Medium Ana Fe

Een warme en gezellige avond met alvast de blik op de feestdagen gericht. Voor de een een warm bad, voor de ander een periode om zo snel mogelijk doorheen te gaan. Miet & Griet probeert voor ieder een fijne avond te creëren!! Deze Kerstavond krijgt een speciaal tintje. Ana Fe en lieve doortastende dame is medium en werkt als soulcoach. Ze staat in contact met de spirituele wereld en de gene zijde.

Ana Fe geeft je deze avond een speciale boodschap mee.

Graag stelt ze zich aan je voor:

————————

Ik ben Ana Fé en sinds bijna twee jaar zit ik in het bestuur van Miet&Griet.

In mijn praktijk Soulsister help ik samen met de spirituele wereld, mensen meer inzicht te krijgen in zich zelf en hun leven, oude patronen los te laten, waardoor ze beter in hun vel komen te zitten en de energie weer kan stromen. Ik ben benieuwd naar de mooie boodschappen die ik aan de aanwezige vrouwen mag gaan doorgeven.

Liefs,

Ana Fé

Locatie: praktijk Hartsnaar: Dr. Nolensstraat 5, Bocholtz
Open: vanaf 19.45 uur
Aanvang: 20.00 uur
Deelname: 10,00 euro
Drankjes: koffie, thee, mineraalwater= 1 euro

Aanmelden kan via info@miet-en-griet.nl en door de deelnamekosten te storten op rekeningnummer NL 29 RABO 0136 2859 88. Doe dit onder vermelding van je naam en VrouwenVerwenavond  (namen van de rekeninghoudsters zijn vaak anders als de namen van de deelneemsters) Na betaling ben je definitief aangemeld voor de activiteit.

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, meld je dan a.u.b. op tijd af.

Dit kan tot drie dagen voor de activiteit. Wanneer je je op tijd afmeldt, maak je een plaats vrij voor iemand anders, die graag wilt komen. De deelnamekosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *