Miet en Griet stopt ermee!

Dag lieve vrouwen van Miet & Griet,

Inmiddels zitten we in de late herfst, en ja, ik ‘ruik’ de winter zo ongeveer al!

Het is een flink stuk kouder geworden! Maar dat hoort zo in deze tijd van het jaar, toch?De kachel brand alweer, de kaarsjes verlichten onze huizen en de meeste mensen trekken zich terug in hun eigen warme woonomgeving. Het leven heeft zich verplaatst van de straten, tuinen, terrassen en pleinen buiten naar de beslotenheid van de huiskamers.

Het einde van het jaar komt weer in zicht, en daarmee ook een periode van bezinning.

Misschien vragen jullie je af hoe dit jaar is geweest, wat was er goed, wat was er minder goed? Wat had er anders gekund? Wat had ik anders gewild? Wat wil ik in het nieuwe jaar veranderen in mijn leven?

En dat geldt natuurlijk ook voor Miet & Griet! Hoe hebben wij dit afgelopen jaar beleefd als Miet & Griet? Welke activiteiten waren er?

Wie waren er te gast op onze avonden? Is dit wat we willen als Miet & Griet? Kunnen we nog steeds achter de doelstellingen staan?

Beantwoorden de activiteiten aan onze doelstellingen?
En dan komen we tot de slotsom dat de wijze waarop Miet & Griet momenteel functioneert niet meer aan onze doelstellingen beantwoordt.

We hebben veel werk gestoken in het organiseren van allerlei activiteiten, maar we missen allengs de verbinding die we beoogden. De meeste activiteiten waren gericht op leuke en gezellige bijeenkomsten, informatief en interactief, maar de verbinding bleef uit.

We bereikten bij lange na niet meer het aantal vrouwen dat voorheen trouw aanwezig was. Ondanks regelmatig vragen, zelfs via een kleine enquête, probeerden we te achterhalen waar de interesses van vrouwen liggen en hoe we daarop in konden spelen.

Er kwam helaas weinig respons. En ja, dan moeten er keuzes gemaakt worden. De balans tussen investering van tijd en inspanningen enerzijds en de resultaten/aantal deelnemers is er niet meer.

Wij, Roos, Milly, Marjo, Ana Fé en Ans hebben als bestuur nu eenduidig besloten om te stoppen met Miet&Griet in de huidige vorm.

Wij willen jullie vanuit ons hart bedanken voor jullie deelname en steun in de afgelopen 6 jaren, en we denken daar met liefde en plezier aan terug.

We hebben volop genoten én geleerd van het organiseren, én van jullie plezier en tevredenheid tijdens onze activiteiten. Het ga jullie goed en we gaan elkaar vast nog ergens ontmoeten!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *